Készült egyszer minálunk, még az előző sütőben, nem ám Irén- esetleg Edit! melegítő ölében, egy isteni finom bazsalikomos ananásztorta. No most, sajnos nem tudtam a prototípusról képet mellékelni, mert akkora technikai analfabéta vagyok, hogy 168 másik kép társaságában likvidáltam a bizonyítékot Béla memóriájából. Az alaptésztát azonban azóta is szívesen készítem, mert jól passzol a konyhánkba ilyen-olyan formában időnként beszivárgó gyümölcsökhöz, egyebekhez. Itt mos rebarbarával láthatjátok, kissé szétesett, de annál ízesebb formában. (15 dkg rebarbarához 10 dkg cukrot tettem, de még így is kellően savanykás maradt...)
Na ez kell nekem most! Már csak azt nem tudom, hogy honnan a túróból szerezzek rebarbit.... :(
VálaszTörlésSzerintem a Fővám téren biztosan kapsz :), helyes kis környezetszennyező dobozkában. :(
TörlésNincs! Szörnyű! Te piacon vetted? Mert ha nem, áruld el hol, hátha kapok ott én is :)
VálaszTörlésÉn kaptam... :)
Törlés