2012. május 22., kedd

Rebarbarás torta- Gyorsan, finomat!

Készült egyszer minálunk, még az előző sütőben, nem ám Irén- esetleg Edit! melegítő ölében, egy isteni finom bazsalikomos ananásztorta. No most, sajnos nem tudtam a prototípusról képet mellékelni, mert akkora technikai analfabéta vagyok, hogy 168 másik kép társaságában likvidáltam a bizonyítékot Béla memóriájából. Az alaptésztát azonban azóta is szívesen készítem, mert jól passzol a konyhánkba ilyen-olyan formában időnként beszivárgó gyümölcsökhöz, egyebekhez. Itt mos rebarbarával láthatjátok, kissé szétesett, de annál ízesebb formában. (15 dkg rebarbarához 10 dkg cukrot tettem, de még így is kellően savanykás maradt...)



4 megjegyzés:

  1. Na ez kell nekem most! Már csak azt nem tudom, hogy honnan a túróból szerezzek rebarbit.... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a Fővám téren biztosan kapsz :), helyes kis környezetszennyező dobozkában. :(

      Törlés
  2. Nincs! Szörnyű! Te piacon vetted? Mert ha nem, áruld el hol, hátha kapok ott én is :)

    VálaszTörlés