2012. január 24., kedd

Konyhatitkok

Mivel a záróvizsgás finisben téblábolok- halvány meggyőződéssel azt illetően, hogy hasznosabb a tanulva ramaty-kaját-fogyasztás, mint a nem-tanulva istenit-főzés -, kitörni készül belőlem a közlés, hogy mit is érdemes olvasni manapság konyhafronton. (Bátor és kevésbé bátor, finom lelkületű barátaim kb. most gondolják, hogy már az is csoda, ha egy percig is bent maradt. Mármint a közlés.) 

Mint tudjuk, blogban a boldogság. S azt se felejtsük el, hogy a régebben funkcionáló letyepetyehelyek felszívódtak, vagy nehezebben elérhetővé váltak, így aztán jön a ma nagyvárosi háziasszonya és webrefőz. Webreoszt, webretárgyal és webrehorváthilonázik, mert az sokkal egyszerűbb. 
Kezdetben vala a mindmegette. Lett utána mindmegitta. Azóta a recept is csak akkor jó, ha nem sós. És szép lassan kialakult a konyhai blogkánon. Érdemes olvasni, még ha a fél ország icipici női cipős krémje olvassa is. Nekem ők a kedvenceim:
És néhány apokrif*:

Addig, míg összeszedem magam, olvasgassátok őket! Erikán kívül úgysem szokása ez senkinek az ismerőseim közül. Mások meg még nem annyira olvasnak. Apokrif vagyok! :D
    *nem azok egyébként, csak valamiért mégsem lehet annyira sokat hallani róluk.

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése